Activitatea cu publicul, la RAEDPP, suspendată în continuare

173
Activitatea cu publicul, la RAEDPP, suspendată  în continuare - activitateraedpp-1592237057.jpg

Articole de la același autor

Activitatea de relații cu publicul și audiențele la Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța rămân suspendate. Măsura a fost luată de conducerea instituției din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus.

Activitatea de relații cu publicul și audiențe este suplinită de primirea cererilor și sesizărilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poștale.

RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact: Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică - bulevardul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, municipiul Constanța, tele-fon 0241/580.523, [email protected]; Direcția piețe, târguri și oboare - strada Răscoalei din 1907 nr. 4, telefon 0241/520.574, [email protected]

În această perioadă, casieriile rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța a aplicat măsuri suplimentare de siguranță în casierii. Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum 1,5 metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan.

"Îndemnăm chiriașii și colaboratorii regiei ca, în efectuarea plăților, să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului. Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile plății (motivul transferului: ex: plata chirie luna 05). Plățile pot fi făcute în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784", precizează reprezentanții RAEDPP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5418 secunde