Primăria Constanța a repartizat 12 locuințe ANL unor familii tinere

560
Primăria Constanța a repartizat 12 locuințe ANL unor familii tinere - raedpp-1591032554.jpg
Apartamentele în regim ANL eliberate în urma controalelor derulate de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța au fost repartizate unor noi locatari.

"12 tineri și familiile lor se mută în casă nouă. În urma controalelor efectuate de echipa mea, am constatat că o parte dintre beneficiarii locuințelor ANL le subînchiriau sau le foloseau în alte scopuri decât cele pentru care erau destinate. Am dispus rezilierea tuturor acestor contracte și am repartizat 12 locuințe celor care au, într-adevăr, nevoie de ele", a declarat Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța.

Locuințele au fost atribuite în funcție de ordinea stabilită prin listele de priorități întocmite în baza prevederilor legale. Astfel, 12 familii de tineri au semnat contractele de închiriere.

"Este vorba de familii tinere, cu copii, care aveau nevoie de un astfel de ajutor la început de drum. Unii dintre ei așteptau încă din anul 2007 să primească o locuință destinată tinerilor, prin programul ANL, iar astăzi se bucură de această facilitate", a declarat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Reamintim că, în urma unor verificări repetate derulate pe parcursul anului 2019, s-a constatat că, în mai multe spații locative din blocurile ANL situate în municipiul Constanța, locatarii nu foloseau imobilele conform prevederilor contractuale. Chiriașilor în cauză le-au fost reziliate contractele de închiriere. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde