Ana Grosu, o speranță a natației românești

217
Ana Grosu, o speranță a natației românești - ana-1591032734.jpg

Articole de la același autor

Clubul Atena Sport Constanța, condus de Răzvan Florea, are în componență înotători de mare perspectivă. Una dintre sportivele cele mai talentate este Ana Grosu, cea care se antrenează chiar sub bagheta medaliatului olimpic.

"Am 13 ani, iar prima oară când am pășit într-un bazin de înot a fost la vârsta de 5 ani. Prima mea cupă am câștigat-o în 2013, la Piatra Neamț. Ulterior, am participat la o mulțime de concursuri regionale, naționale și internaționale, la care am câștigat peste 100 de medalii și trofee.

În 2019, am avut șansa de a participa și de a trăi atmosfera unor concursuri senzaționale, cu cei mai buni înotători din Europa, concursuri ce s-au desfășurat în Bulgaria, Germania și Austria.

Tot în 2019, am reușit două dintre cele mai bune realizări ale mele, și anume să ocup locul 1 în clasamentul final la Campionatul Național de poliatlon de la Bacău, iar la Cupa României de la Pitești, am reușit să stabilesc un nou record național la 100 m fluture, record realizat acum 26 de ani! Recordul meu a fost 1:05.94, față de 1:06.04 cel anterior.

În 2020, mi-am propus, sub îndrumarea antrenorului meu, să dobor recordul național la 100 m fluture și m-am decis ca prin implicare, dedicare, motivație și bineînțeles sacrificiu să ajung pe podium la Jocurile Olimpice", a declarat Ana Grosu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2206 secunde