Activități de grădinărit și abilități practice, la Casa de Tip Familial „Decebal”

4465
1
Activități de grădinărit și abilități practice, la Casa de Tip Familial „Decebal” - activitati-casa-decebal-1712227716.jpeg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Casei de Tip Familial „Decebal” au avut o zi plină de activități plăcute și productive, profitând de vremea călduroasă.

Astfel, în cadrul serviciului social, copiii, asistați de către personal, au desfășurat activități gospodărești, cum ar fi plantarea de flori în grădină și pregătirea unei plăcinte cu mere. Aceste experiențe le oferă copiilor nu doar oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a se bucura de natură, dar și de a lucra împreună în echipă și de a-și dezvolta abilități practice.

Astfel de activități contribuie la crearea unui mediu familial și educativ pentru copii, oferindu-le oportunitatea de a se simți implicați și valorizați.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța îi felicită pe copii pentru eforturile lor, precum și personalului pentru facilitarea acestor experiențe frumoase.

Comentează știrea

melodie
4 aprilie

Tata bun si minunatat, Decebal de la Regat, A luptat cu vitejie, Cu imparatul e doar robie. Spera doar ca fii lui, Manuirea arcului. A lui fiica bine ascunsa, La manastire cu alba unsa. Vesmint frumos de la Imparat, De bine ce a luptat ! Si bucate bine alese, Bogatia de la Imparatese. Darnicia de la Zei, Sa schimbe credinta ei !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4877 secunde