Ziua de Conștientizare a Autismului, sărbătorită de copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Orizont”

183
Ziua de Conștientizare a Autismului, sărbătorită de copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Orizont” - centru-orizont-1712227660.jpeg

Articole de la același autor

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului a fost celebrată și de beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare „Orizont”.

Pentru a spori înțelegerea și sensibilizarea în comunitate, copiii cu nevoi speciale din cadrul serviciului social, asistați de către educatori, au desfășurat activități creative și au lansat baloane albastre, simbol al afecțiunii celebrate la data de 2 aprilie.

„Prin aceste acțiuni ne propunem să contribuim la creșterea gradului de conștientizare și la crearea unei societăți mai empatice și mai incluzive pentru persoanele/copiii cu autism și familiile lor.

Prin educare și informare putem schimba perspectivele și atitudinile oamenilor față de autism, ajutând astfel la eliminarea stereotipurilor și la promovarea empatiei și a înțelegerii”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2776 secunde