Actorii o ajută pe Maria Lupu Vasilescu să strângă bani pentru operație

577
Actorii o ajută pe Maria Lupu Vasilescu să strângă bani pentru operație - marialupu-1518969423.jpg

Articole de la același autor

Colegii de breaslă ai Mariei Lupu Vasilescu fac tot posibilul pentru a o ajuta să treacă peste problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme. Reamintim că actrița se află internată, în acest moment, pentru un anevrism care, în urma analizelor, s-a descoperit că nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate a fost embolizarea, iar aceasta nu s-a putut face decât la o clinică privată, unde costul unei asemenea operații este de aproximativ 20.000 de euro. 


Locul în care se afla situat anevrismul nu a permis o operație clasică, existând mari riscuri. Medicii i-au spus că operația trebuie făcută în maxim trei săptămâni, existând practic o "bombă cu ceas" în capul ei! Din fericire, operația a reușit, dar actrița încă mai are nevoie de bani. 


De aceea, actorii Ana Maria Ștefan si Andrei Cantaragiu au pus la cale spectacolul intitulat "Dragostea-i mare"... pentru Maria!, pe care l-au jucat aseară, în barul "La Taclale", unde intrarea nu s-a făcut pe bază de bilet, ci fiecare a donat cât a putut, urmând ca banii să ajungă la Maria. 


Maria Lupu Vasilescu s-a născut în anul 1959, iar la 20 de ani a devenit actor profesionist. Timp de 11 ani, a jucat la Teatrul de Păpuși Constanța, iar de-a lungul carierei, a avut roluri în zeci de piese. De-a lungul timpului, prestația sa artistică a fost recompensată cu numeroase premii, pentru rolurile interpretate. 


Dintre spectacolele jucate, amintim: "Hecuba", "Să ne răzbunăm, iubito!", "Pescărușul", "Gaițele", "Scaiul", "Scorpia îmblânzită", "Capul face, capul trage", "Hotel Fantasio". 


v v v 


Cei care doresc s-o ajute în aceste clipe grele pe Maria Lupu Vasilescu pot dona în contul deschis la Banca ING - Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru Maria Vasilescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde