Adăpost improvizat, dezafectat de poliţiştii locali

147
Adăpost improvizat, dezafectat de poliţiştii locali - xadapost-1636119679.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din Constanţa au răspuns, joi, 4 noiembrie, unei sesizări cu privire la existența unui adăpost improvizat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea în care locuiesc mai mulți oameni ai străzii. Echipe ale Direcției Generale Poliția Locală și ale Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, împreună cu angajații companiei de salubrizare, au identificat persoanele în cauză și au salubrizat zona.

„Au fost strânse 10 tone de deșeuri, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau trei persoane din satul Casimcea, județul Tulcea, respectiv din Constanța. Prin urmare, au fost înștiințați și lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială cu privire la cele trei persoane pentru a se efectua o anchetă socială și a căuta soluții pentru sprijinirea acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Autorităţile locale susţin că astfel de acțiuni au loc în permanență în municipiul Constanța și fac apel la constănțeni să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241484205 sau 0341.922, dacă identifică adăposturi de acest fel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0155 secunde