ADJUDECAT! Iată cine a pus mâna pe PLAJELE ROMÂNEȘTI în acest sezon

2647
ADJUDECAT! Iată cine a pus mâna pe PLAJELE ROMÂNEȘTI în acest sezon - mamaiaplajasfarsitdesezon5-1367173886.jpg
Vacanța și petrecerea au început deja pe multe plaje de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, mulți agenți economici de-abia au intrat în posesia sectoarelor de plajă pentru care au licitat. Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea Litoral" a făcut publice, în week-end, rezultatele licitațiilor organizate săptămâna trecută pentru închirierea sectoarelor de plaje libere. În mod surprinzător, pe lista câștigătorilor se află numeroase firme necunoscute. Acestea și-au adjudecat plaje în zone aglomerate din Mamaia, frecventate de foarte mulți turiști.

Marii pierzători sunt SC Dayan Impex SRL și SC Activ GSM 2004 SRL, care au ratat mai multe sectoare de plajă din Mamaia, deși anul trecut se aflau printre câștigători. Le-au suflat plajele firme despre care nu s-a mai auzit până acum, dar care au reușit să obțină punctaje mai mari decât ale lor. Este vorba despre SC Voila As SRL, SC Dampari Com SRL, SC Safra Mali SRL, SC Carzo Estival SRL.

În rest, surprizele au fost mai puține, hotelierii reușind să obțină bucățile de plaje din dreptul unităților lor. Astfel, SC Complex Savoy SA și-a adjudecat licitația pentru plaja de la Savoy, SC Blu Construct SRL în asociere cu Ambasador Mamaia SA a luat plaja de la Hotelul Ambasador, SC Mamaia Resort Hotel SRL a luat două subsectoare de plajă în dreptul Hotelului Mamaia, SC Complex Palas Pelican SA a luat plaja din dreptul celor două hoteluri ale sale, SC Hotel Central SA a luat și ea o plajă, SC Rex Mamaia SA a câștigat plaja din dreptul Hotelului Rex și SC Hagi Sport SRL a luat plaja din dreptul Hotelului Iaki. Pe lista câștigătorilor se află mai mulți patroni de cluburi renumite din Mamaia care vor muta muzica și distracția pe plajă și anul acesta.



S-au dat toate plajele din Constanța


Plajele din Constanța au avut și ele mulți pretendenți, pe unele sectoare fiind înscriși și câte cinci ofertanți. Au câștigat SC Mersin Turism SRl, SC Dragoș Com SRL, Ardelean Răzvan I.I., SC Zum Logistic Fresh SRL, SC Marijeac Daf SRL, SC Gino Styll SRL asociat cu Damar Since, SC Victory Gaby SRL, SC Extreme Action Stunts SRL, SC Sun Rise Beach SRL, SC Nosemaj SRL și SC Event Services SRL.

În Eforie Nord, SC Ana Hotels SA a pierdut plaja pe care a administrat-o anul trecut, în favoarea lui SC Romtur Estival Holiday SRL în asociere cu Ovicris Turism SRL, care a mai câștigat încă un subsector. Pe cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, s-au dat trei subsectoare, iar pentru unul se reia procedura de licitație. În Vama Veche au fost câștigate toate sectoarele scoase la licitație, în unele cazuri punctajul nedepășind 20 de puncte.

48 de ore pentru contestații

Eventualele contestații pot fi depuse în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor, adică în zilele de luni și marți. Comisia de soluționare a contestațiilor va avea la dispoziție un termen de cinci zile pentru a se pronunța cu privire la aceste contestații. După afișarea rezultatelor finale, va fi anunțată etapa a doua a licitației pentru plaje, unde vor fi scoase sectoarele neadjudecate în prima etapă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.356 secunde