Administrația locală din Constanța va realiza activități de curățare și igienizare în oraș

666
Administrația locală din Constanța va realiza activități de curățare și igienizare în oraș - whatsapp-image-20231018-at-13325-1697625200.jpeg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, echipele municipalității împreună cu cele ale firmelor prestatoare de servicii publice și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat derulează o acțiune comună de îngrijire a plantelor din mai multe locuri din municipiul Constanța.

Acțiunile de curățenie se vor desfășura în Parcul Tăbăcărie, Parcul Viitorului, Țara Piticilor/Tăbăcărie și Faleza Dragoslavele. Vor fi greblate frunzele și crengile uscate și se vor transporta resturile vegetale. De asemenea, echipele de lucru vor mătura aleile din parcuri sau din cartiere (INEL 2, CET, Casa de Cultură, Tomis I, Tomis 2, KM4-5, FAR, Poarta 6, Faleză Nord, Faleză Sud, Brătianu etc) și vor strânge gunoaiele.

Totodată, se efectuează lucrări de toaletare/tăiere arbori. Se acționează în zona centrală, pe Aleea Lupeni, strada Traian, strada Decebal, în cartierul Tomis 2 pe strada Crișanei și la intervenții de necesitate în situația ruperii crengilor și a căderilor de arbori neprevăzute. Personalul de specialitate, la rândul său, va realiza lucrări de întreținere și îngrijire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.

„Trebuie să fim cu toții conștienți că problemele de mediu și de curățenie nu pot fi rezolvate de la sine și avem nevoie de sprijinul tuturor. Împreună putem contribui la buna gospodărire a orașului printr-un comportament public civilizat.

Vă rugăm și pe dumneavoastră să protejați spațiul verde, să nu asistați impasibili la actele de vandalism sau alte fapte antisociale și să semnalați orice încălcare a legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail [email protected]. – Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, transmit reprezentanții administrației locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4489 secunde