Administrația locală intensifică, pentru sezonul cald, acțiunile de dezinsecție

179
Administrația locală intensifică, pentru sezonul cald, acțiunile de dezinsecție - dezinsectie-1683803362.png

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a început să intensifice dezinsecția din oraș. Echipele au acționat atât asupra solului, cât și pe malurile lacurilor Siutghiol și Tăbăcărie.

Venirea căldurii facilitează, în acest sezon, înmulțirea larvelor de țânțari din apă. Din acest motiv, delarvizarea lacului era absolut necesară. Substanța folosită pentru dezinsecție, VectoBac WG, este avizată de Ministerul Sănătății și poate fi aplicată pe orice suprafaţă de apă unde ţânţarii se înmulţesc. Substanța se folosește și pentru suprafețele de apă cunoscute ca fiind habitae pentru larvele de ţânţari. VectoBac WG poate fi aplicat pe suprafeţe populate de peşti şi alte vietăţi acvatice, precum şi de plante. Produsul nu este nociv pentru oameni, animale de companie, cai, păsări sau pentru faună sălbatică.

Acțiunile de dezinsecție desfășurate de administrația locală au ca obiective menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli. Iar măsurile suplimentare care trebuie aplicate pentru un mediu sigur constă în cosirea la timp a vegetației ierbicole, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate și aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3539 secunde