Dezinsecție permanentă în Constanța! Unde acţionează echipele, azi

240
Dezinsecție permanentă în Constanța! Unde acţionează echipele, azi - dezinsectie2-1657534590.jpeg
Săptămânal, echipele care asigură dezinsecția ajung în toate cartierele orașului. Tratamentele împotriva țânțarilor, căpușelor, gândacilor sau păianjenilor se fac în fiecare seară, atunci când condițiile meteorologice permit. Se acționează pentru stârpirea insectelor și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli în parcurile, scuarurile și spațiile verzi dintre blocuri.

Echipele stropesc astăzi spațiile verzi din cartierele Gară, Abator, Poarta 6, Km 4-5, Km 5, CET, Tomis I, Tomis II, Tomis III, ICIL, Casa de Cultură, Trocadero și Dacia. Mâine, se intervine în cartierele Brătianu, Inel I, Inel II, Faleză Nord și în zona peninsulară.

Miercuri, sunt programate acțiuni de dezinsecție în cartierele Tomis Nord, Tomis Plus, Palazu Mare și în stațiunea Mamaia.

Substanţa utilizată este Solfac Trio, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii.


Produsul are o acțiune insecticidă rapidă și poate persista până la câteva săptămâni, în funcție de suprafața tratată. Substanța oferă, de asemenea, un efect puternic de „flush-out”, de „extragere” a dăunătorilor din ascunzișuri, este recomandat atât pentru controlul insectelor zburatoare, cât și târâtoare. Datorită compoziției speciale, are și un efect repelent, îndepărtând și ținând departe insectele de zonele tratate.

Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. 



Pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, autorităţile constănţene recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4312 secunde