In Memoriam lector universitar doctor IONELA DUDUŢĂ

1157
1
In Memoriam lector universitar doctor IONELA DUDUŢĂ - 16433339343174441616187934312382-1657535409.jpg
Vestea că lectorul universitar doctor Ionela Duduță, de la Facultatea de litere a Universității „Ovidius” din Constanța a încetat din viață la doar 45 de ani, în urma unei lungi suferințe, a îndurerat întreaga comunitate universitară constănțeană.




Un anunț făcut public duminică, 10 iulie, de Facultatea de litere aducea groaznica veste:

„Colega noastră, lect.univ.dr. Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.
Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.
Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Astăzi, conducerea Universității „Ovidius” a transmis un In Memoriam
„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegei noastre Ionela DUDUŢĂ, lector universitar doctor al Facultății de Litere.

Noi, colegi și studenți, suntem recunoscători Ionelei pentru anii de muncă la catedră, pentru energia sa profesională și sufletească dăruită. 

Transmitem condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Comentează știrea

Ionela
12 iulie 2022
corectitudine

In amintirea unui lingvist excelent care a fost Ionela Duduță, vă semnalez, doamna Anghel, că Facultatea de Litere se scrie astfel, cu majusculă în cuvântul Litere, așa cum corect apare în mesajul pe care l-ați preluat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2973 secunde