O femeie a murit după ce a căzut cu pubela în autospeciala de gunoi! Incident ȘOCANT la Constanța

14649
O femeie a murit după ce a căzut cu pubela în autospeciala de gunoi! Incident ȘOCANT la Constanța - gunoi-1657203685.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în Constanța! O femeie de 49 de ani din localitatea constănțeană Cumpăna și-a pierdut viața, astăzi, după ce a căzut în autospeciala de transport gunoi în vreme ce încerca să golească o pubelă, potrivit Realitatea.net


”Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia.

În urma examinării trupului neînsuflețit, s-a constat că aceasta prezenta urme de violență corespunzătoare presiunii exercitate prin căderea pubelei în zona toracică, fără a fi constatate alte leziuni în celelalte părți ale corpului”, relatează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța.


Potrivit sursei citate, femeia a fost declarată decedată, fiind transportată la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3214 secunde