Adopţii rapide, la adăpostul pentru câini fără stăpân, din Constanţa

521
Adopţii rapide, la adăpostul pentru câini fără stăpân, din Constanţa - adoptiirapide-1611503450.jpg

Articole de la același autor

O mare parte din câinii care ajung la adăpostul public își pierd căminul în situații extreme. Cei care ar trebui să le ofere o familie iubitoare se află în imposibilitatea de a mai avea grijă de ei. Șansa acestor suflete abandonate o reprezintă un nou cămin. Din fericire, iubitorii de animale au fost receptivi la demersul inițiat de municipalitate. 10 câini care au fost donați adăpostului public în ultimele zile și-au găsit deja un stăpân iar pentru un altul a fost depusă cerere de adopție.

În prezent, 209 de câini comunitari așteaptă să facă parte dintr-o familie. Procedura de adopție se realizează online. Persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de Facebook câinele pe care vor să-l adopte pot trimite poza patrupedului pe adresa de email: [email protected]. Cei care solicită adopția unui câine sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați. Reprezentanții Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor verifica dacă animalul este disponibil pentru adopție. Formularele necesare adopției vor fi trimise de către angajații Serviciului Gestionare Animale Abandonate pe același email, pentru a fi completate și scanate (fotografiate).

De asemenea, cei care doresc să adopte un câine pot vizita Adăpostul pentru animale abandonate situat pe strada Vârful cu Dor, în baza unei programări prealabile. Programările se pot face la numărul de telefon 0733/045.213.

Accesul în sediul adăpostului se va realiza doar cu respectarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, fiind obligatorie purtarea măștii de protecție, termoscanarea și dezinfectarea mâinilor.

Adăpostul pentru animale abandonate este deschis pentru public în zilele de luni, marți, miercuri şi vineri, între orele 10.00 şi 14.00, joia, între orele 9.30 şi 17.30, iar sâmbăta și duminica este închis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde