Primăria Constanţa atrage atenţia! „Se ridică maşinile oprite neregulamentar!”

554
Primăria Constanţa atrage atenţia! „Se ridică maşinile oprite neregulamentar!” - masinileoprite2-1610995568.jpg

Articole de la același autor

Deşi parcarea nu se plăteşte la Constanţa, opririle și staționările neregulamentare sunt în continuare sancționate. La finele săptămânii trecute, în doar două zile, polițiștii locali au ridicat 24 de autovehicule și au aplicat 189 de sancțiuni contravenționale în valoare de 59.740 lei pentru opriri și staționări neregulamentare.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/ staționarea voluntară. „În baza O.U.G. nr. 195/2002 R, privind circulația pe drumurile publice, agenții noștri au aplicat 189 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală a amenzilor de 59.740 lei. De asemenea, au fost aplicate 395 de puncte penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 24 de autovehicule. De altfel, polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Reprezentanţii autorităţilor locale fac în continuare apel către constănţeni să semnaleze problemele observate, la numărul de telefon de la Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală, 0241/484.205, şi la numărul de telefon pentru aplicaţia WhatsApp - 0799/606.142.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6136 secunde