Consilierii județeni, reuniți în videoconferință. Au fost votate două proiecte

346
Consilierii județeni, reuniți în videoconferință. Au fost votate două proiecte - cjcsedinta-1610564957.jpg
Consiliul Județean Constanța s-a întrunit, ieri, 13 ianuarie 2021, în ședință extraordinară de îndată. Au fost prezenți 27 de consilieri județeni. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință de către vicepreședintele CJC Petre Enciu, iar pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâre.

Primul proiect de hotărâre a vizat acoperirea definitivă a deficitului secțiunii funcționare și a secțiunii de dezvoltare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020 al Consiliului Județean Constanța, din excedentul anilor precedenți. Mai exact, este vorba de acoperirea deficitului bugetar înregistrat cu valoarea de aproximativ 41 milioane lei. Menționăm că excedentul anilor precedenți se ridică la aproximativ 92,5 milioane lei. Proiectul a fost adoptat cu 24 de voturi pentru.

Cel de-al doilea proiect face referire la transmiterea în administrarea Primăriei Municipiului Constanța, pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, a unei suprafețe de 2.718,09 mp din spațiile aflate în interiorul Pavilionului Expozițional Constanța. Această suprafață este necesară pentru înființarea unui centru de vaccinare împotriva Covid-19, așa cum a fost nominalizat prin Hotărârea C.J.S.U nr. 117/29.12.2020. Concret, prezentul proiect de hotărâre vine în completarea Hotărârii nr. 1/06.01.2021, prin care au fost dați în folosință gratuită 2.550 mp din incinta Pavilionului Expozițional Constanța. Astfel, a fost suplimentată suprafața prin adăugarea unor spații de aproximativ 170 mp. Proiectul a fost votat în unanimitate de către toți consilierii județeni prezenți la ședință. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2959 secunde