Aeromania, cel mai mare airshow de pe litoral, suspendat pentru 2019

355
Aeromania, cel mai mare airshow de pe litoral, suspendat pentru 2019 - aeromania14355058041498461150-1554813727.jpg

Articole recomandate

Cel mai mare airshow de pe litoralul Mării Negre, Aeromania, nu va mai avea loc în 2019, potrivit unui anunț al organizatorilor.


"De ce nu mai organizăm Aeromania în 2019? Succesul de public nu îi lipsește. Indiferent de asta însă, sponsorizările se obțin greu și, totodată, este foarte complicat să explici publicului de ce este necesar un bilet de intrare – după ce, timp de mai bine de un deceniu, accesul a fost gratuit. E foarte costisitor să organizezi un eveniment de acest fel exclusiv din surse private, fără niciun fel de sprijin din partea autorităților locale. Câți au mai reușit?

Aeromania s-a bucurat de o expunere mediatică puternic susținută atât de presa locală, națională, cât și de cea internațională și de un număr impresionant de simpatizanți. Dar nu de sprijinul autorităților.

Compania care susține mitingul, Regional Air Services, nu a alocat bugete pentru campanii de PR plătite, ci a orientat toate resursele financiare și de personal către acest eveniment, pentru încurajarea celor pasionați de aviație, pentru susținerea unei culturi aeronautice. Nu cunosc alte companii și organizații care să își cheltuie resursele proprii în felul acesta. Nu știu dacă mai există.", a precizat Cristina Mitchievici, Event Manager, citată de aviatiamagazin.com


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4613 secunde