AJOFM. Câte locuri de muncă sunt disponibile în străinătate

218
3
AJOFM. Câte locuri de muncă sunt disponibile în străinătate - batran-1400077164.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, prin rețeaua de mobilitate europeană Eures, peste 450 de locuri de muncă peste hotare. Este vorba despre 11 țări din Europa, printre care Irlanda, Suedia, Germania și Franța. Cele mai multe locuri disponibile sunt în Marea Britanie, pe meserii precum ingineri de sistem, ingineri de informatică, asistenți sociali, asistenți medicali, operatori mașini unelte. Salariile sunt în funcție de calificare și experiență, un inginer ajungând să câștige aproximativ 35.000 de lire sterline brut pe an, iar o asistentă medicală în jur de 25.000 de lire brut pe an.
În Germania se găsește de lucru pentru specialiștii software, pentru instalatori, maiștri sisteme de securitate căi ferate, specialiști în electronică, mecanici instalatori, îngrijitori bătrâni și asistenți persoane în vârstă. Salariile sunt calculate în funcție de clasa de impozitare în domeniu. 
Persoanele cu specializări în domeniul medical au la dispoziție posturi de kinetoterapeut în Franța, psihiatri, doctori oftalmolog și asistente în Irlanda, pentru medici oferindu-se salarii de 4.000 de euro brut pe lună, iar pentru asistente 2.008 euro brut pe lună. 
În Norvegia și Danemarca sunt libere posturi de bucătari și ingineri. În timp ce în Polonia se angajează reprezentanți vânzări online în limbile engleză și germană, în Ungaria sunt libere numeroase posturi de șofer autocamion. 
Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la adresa www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, tel. 0241/481.553.


Comentează știrea

Learn Alot more Here
19 mai 2014
Learn Alot more Here

extreme q vaporizer Stiri Social : AJOFM. Câte locuri de muncă sunt disponibile în străinătate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Learn Alot more Here http://comfyusa.com/halo-e-juice/100-vg-e-liquid-is-a-viable-smoking-alternative.asp

Read Homepage
21 mai 2014
Read Homepage

e cigs Stiri Social : AJOFM. Câte locuri de muncă sunt disponibile în străinătate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read Homepage http://morarkango.com/cheap-e-liquid/cigarette-realm-through-e-juice-reviews.asp

Recommended Online site
31 mai 2014
Recommended Online site

masterbuilt electric smoker recipes Stiri Social : AJOFM. Câte locuri de muncă sunt disponibile în străinătate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Recommended Online site http://newyearsevemadrid.com/e-liquid-calculator/finding-the-best-prices-on-the-ecigarette-and-ejuice.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă munca de noapte
Pagina a fost generata in 0.2924 secunde