AJOFM. Iată cum poți să muncești în Germania

178
AJOFM. Iată cum poți să muncești în Germania - ajofm-1401015043.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă primește cereri pentru peroanele care vor să lucreze în străinătate. 
Prin rețeaua de mobilitate Eures sunt disponibile 18 posturi de bucătari, 15 posturi de ospătari și personal servire clienți, 15 posturi de recepționeri - 15 posturi de ajutor în industria gastronomiei de sistem, la McDonald's și Burger King și șase posturi de manager restaurant și personal serviciu organizare banchet.
Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, se lucrează în week-end și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator, gratuit sau contracost, cu 270 de euro pe lună, iar întreținerea poate fi gratuită sau negociabilă ori pe cont propriu. 
Persoanelor cu domiciliul în județul Constanța, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures, Elena Pană, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, de pe strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.553, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.
Înscrierea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, care se completează la sediul AJOFM, a copiei de pe actul de identitate, a unui CV model Europass (cu fotografie), în limba germană (Lebenslauf), a cazierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și a unei adeverințe de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Social : Ce meserii puteți învăța gratuit
Pagina a fost generata in 0.525 secunde