AJOFM/ Peste 600 de persoane selectate pentru angajare, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

228
1.650 de persoane au participat astăzi, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul s-a desfășurat simultan, în Constanța – în foaierul central al Universității "Ovidius" din Campusul nou și în Medgidia – la Casa de Cultură "I.N. Roman".

Din totalul participanților, 1.167 au fost intervievați și 605 au fost selectați în vederea angajării. 65 de persoane au fost chiar angajate pe loc, din care șapte au studii superioare.

Domeniile de activitate ale agenților economici care au încadrat pe loc sunt comerț cu amănuntul (18 persoane), construcții de clădiri (13 persoane), construcții și reparații nave (9 persoane), activități auxiliare pentru intermedieri financiare (6 persoane), administrație publică (4 persoane), activități de secretariat (3 persoane), industrie alimentară (3 persoane), transporturi pe apă (2 persoane), activități de asigurări și reasigurări (2 persoane), învățământ (2 persoane), comerț cu ridicata (1 persoană), activități de servicii anexe extracției (1 persoană) și industria de construcții metalice și a produselor din metal (1 persoană).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.431 secunde