Ajutor pentru voluntarii care trimit copiii la școală, în Castelu

249
Ajutor pentru voluntarii care trimit copiii la școală, în Castelu - castelurealitycheck3-1576798967.jpg

Articole de la același autor

Peste 500 de copii de diferite etnii, săraci și mai puțini săraci, mai mici sau mai mari, din comuna constănțeană Castelu, au învățat, pe parcursul acestui an, să lucreze în echipă, să fie mai deschiși față de școală, să facă mai mult sport. Acesta este doar unul din beneficiile implicării Asociației Reality Check în comuna Castelu. De asemenea, 95 de copii și 20 de adulți din comunitatea săracă au ajuns la medici specialiști și au beneficiat de tratamentul necesar. 


"Alți șapte copii sunt acum sănătoși datorită intervențiilor chirurgicale intermediate de Reality Check și realizate de medicii de la Spitalul Județean Constanța", au arătat reprezentanții asociației. 


"Am lucrat, în 2019, atât în Castelu și Ponorâta, două comunități extrem de sărace, cât și la nivel național, prin modificările legislative propuse pentru a sprijini cât mai mulți copii să meargă la grădiniță și să înceapă școala cu dreptul. Planul nostru este să continuăm să îi susținem pe termen lung pe copiii din Castelu și Ponorâta. Sperăm să ne fiți alături!", au mai arătat reprezentanții Reality Check. 


Astfel, cei care dețin o companie și doresc să sprijine demersurile pot direcționa 20% din impozitul pe profit către ONG până pe 31 decembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.553 secunde