Împarte magia Crăciunului oferind cadouri de poveste copiilor din centrele de plasament

195
Împarte magia Crăciunului oferind cadouri de poveste copiilor din centrele de plasament - impartemagia-1576681022.jpg

Articole de la același autor

Din ce în ce mai mulți oameni cu suflet mare răspund campaniei inițiate de RAEDPP Constanța în cadrul târgului "Poveste de Crăciun". Cutii și saci întregi cu jucării și jocuri, dulciuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte vor ajunge la copiii din centrele de plasament constănțene, în prag de Sărbători.

"Ne bucură foarte mult faptul că există foarte mulți oameni care se gândesc acum în preajma Crăciunului și la cei de lângă ei. Dorim să le mulțumim pentru spiritul de solidaritate acestor oameni simpli, pentru că au dorit să aducă un zâmbet pe fețele unor copii mai puțin norocoși, care nu își petrec Sărbătorile în sânul familiei", a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

Dacă doriți să le faceți o bucurie copiilor și tinerilor instituționalizați, sunteți așteptați în continuare să participați la campania "Împarte povestea ta de Crăciun!". Până duminică, 22 decembrie puteți aduce donații la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15.

Tot la Galeria de Artă, constănțenii sunt așteptați în acest weekend să facă o fotografie la colțul lui Moș Crăciun, care va fi imprimată pe loc și pe care o pot lua gratuit acasă.

Începând de vineri, 20 decembrie, spectacolele continuă pe scena târgului, în parcul TNOB "Oleg Danovski". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5994 secunde