Alege un viitor de succes, educă muncitorii pe care îi dorești!

Miercuri, 17 Februarie 2021, 07:10
285
Primăria Municipiului Constanța organizează în cursul zilei de joi, 18 februarie, de la ora 10.00, pe platforma Cisco Webex, conferința on-line „Soluții pentru identificarea muncitorilor calificați prin dezvoltarea Învățământului Profesional în Sistem Dual constănțean. Modele și soluții. Alege un viitor de succes, educă muncitorii pe care îi dorești”.

Obiectivul principal al organizării acestei Conferințe îl reprezintă prezentarea avantajelor de educare, selecție și recrutare a muncitorilor calificați prin intermediul învățământului dual.

Cu această ocazie, firmele, companiile și persoanele fizice care doresc să participe la această conferință sunt invitate să se înscrie la eveniment prin transmiterea unui e-mail la adresa evenimente@primaria-constanta.ro care să conțină datele lor de contact - numele și prenumele, firma, funcția, e-mail, numărul de telefon.

Prin organizarea acestei conferințe, Primăria Municipiului Constanța urmărește informarea, îndrumarea și încurajarea firmelor constănțene pentru apelarea la învățământul dual, în demersurile de implementare a soluțiilor de identificare, educare și angajare a muncitorilor calificați. „Dezvoltarea Învățământului dual în Constanța reprezintă o prioritate permanentă de acțiune a Primăriei în domeniu, iar în aceste demersuri Primăria municipiului Constanța are alături parteneri instituționali a căror calitate justifică încrederea noastră în atingerea obiectivelor în domeniu”, au declarat reprezentanţii Primăriei.Pagina a fost generata in 0.3248 secunde