Alertă alimentară. Lidl retrage două sandvișuri care conțin făină de soia, nedeclarată pe etichetă

302
Alertă alimentară. Lidl retrage două sandvișuri care conțin făină de soia, nedeclarată pe etichetă - alertalidl1-1553676138.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a publicat un anunț de rechemare a două sortimente de sanvișuri vândute de lanțul de magazine Lidl, care ar conține făină de soia, deși ingredientul respectiv nu este menționat pe etichetă.


Astfel, Lidl informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului "Chef Select" Sandwich, sortimentele "Pui și bacon prăjit" și "Salam de Sibiu și cașcaval", 200 de grame.


Este vorba despre o rechemare preventivă, după ce s-a constatat că produsele afectate conțin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacții alergice la ingerare, clienții cu alergie la soia ar trebui să țină cont neapărat de retragere și să nu consume în niciun caz produsele.


Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări.


Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele "Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200 g" au fost vândute de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.


Această retragere vizează exclusiv produsele "Chef Select, Sandwich sortările Pui și Bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g". Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9316 secunde