Alertă de caniculă! Vremea perfectă pentru plajă și nopți tropicale, la Constanța!

1977
Alertă de caniculă! Vremea perfectă pentru plajă și nopți tropicale, la Constanța! - caniculatasnitoareapa1-1465884739.jpg
Un val de aer fierbinte ajunge, în zilele următoare deasupra Europei și va cuprinde inclusiv țara noastră. Meteorologii au emis o alertă pentru Grecia, sudul Italiei, Bulgaria, România, Serbia, Albania, Macedonia, sudul și vestul Turciei și Ucraina. Potrivit acestora, temperaturile vor ajunge chiar și la 41, 43 de grade Celsius.


Dacă în restul țării vor fi în jur de 37, 38 de grade, la Constanța, însă, vremea va fi perfectă pentru plajă. "În zona Dobrogei nu vom avea caniculă. Astăzi vor mai fi ceva precipitații extinse, mâine mai slabe, iar de joi va fi o încălzire accelerată, iar temperaturile vor ajunge la 30 de grade în zona Dobrogei. Este posibil ca în vest, la Adamclisi, Cernavodă, să se atingă 34 de grade, dar la Constanța vom avea 28 de grade. Ajungem la nopți tropicale, dimineața înregistrându-se în jur de 20 de grade. Mesajul principal este: a venit vara și turiștii pot să vină la mare!", a declarat, pentru "Cuget Liber" directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, Marius Coțofan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5825 secunde