Cer temporar înnorat, ploi sporadice și maxime de 28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

177
Cer temporar înnorat,  ploi sporadice  și maxime de  28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeaploaieumbrela3-1464620044.jpg
În sfârșit, primăvara urâcioasă dă semne că lasă locul verii frumoase. După zile întregi de nori și ploi, soarele pare să-și fi recâștigat locul.

Meteorologii anunță temperaturi ridicate în perioada următoare, chiar peste cele normale pentru această parte a anului, dar și ceva furtuni și averse.

Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Este posibil să plouă în averse în cursul după-amiezii, când se vor forma și furtuni cu fulgere. Noaptea, se va însenina și termometrele vor indica minimum 17 grade.

Mâine, va fi preponderent senin și vor fi între 17 și 27 de grade, iar de joi începe să se răcească. Se vor aduna nori și va ploua în cursul nopții. Valorile termice se vor încadra între 16 și 22 de grade. Vineri și sâmbătă, ploile vor continua, la fel și la începutul săptămânii viitoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6038 secunde