Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

394
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea1-1463320808.jpg

Articole de la același autor

Capriciile primăverii continuă la malul mării. Am avut un week-end și cu soare și cu ploi și vânt. Iar meteorologii nu vin cu vești tocmai bune pentru săptămâna ce începe. Se anunță din nou instabilitate termică, ceva averse și temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului. Abia spre sfârșitul intervalului ne vom bucura de vreme frumoasă, însă vor mai apărea ploi și în cursul săptămânii viitoare.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și, în cursul după-amiezii, sunt așteptate ploi însoțite de furtuni cu fulgere. Maxima termică abia dacă va atinge 19-20 de grade. Vântul va sufla slab, dinspre sud-est. La noapte, vor fi din nou furtuni cu descărcări electrice și termome-trele vor indica minimum 11 grade.


Mâine, va fi mai mult senin și se vor înregistra între 11 și 19 grade. Miercuri, va ploua după-amiază și va fi mai rece, cu doar 18 grade pe timpul zilei și 10 grade noaptea. Joi se mai încălzește puțin, până pe la 20 de grade, cu cer preponderent senin, însă vineri va fi parțial înnorat. Week-endul se anunță cu mai mult soare, mai ales în cursul zilei de sâmbătă. Iar de duminică se mai încăl-zește așa că se vor înregistra 21-22 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2317 secunde