Amenajări de primăvară pentru casele cu șemineu

137
Amenajări de primăvară pentru casele cu șemineu - semineupelemne-1522751976.jpg

Articole recomandate

Paștele este, de obicei, asociat cu ouă, iepuri, lumânări, flori și culori pastelate, care vor scoate la iveală, întotdeauna,sufletul de copilul al fiecăruia. Indiferent dacă doriți să realizați un decor simplu, pe care copiii îl pot face alături de dumneavoastră, sau dacă preferați ceva care pare un pic mai complicat, aceste proiecte sunt sigur că vor fi perfecte pentru a avea sărbători frumoase. Fiecare anotimp își are decorațiunile lui. Dar dacă vrei să ai mereu o "vedetă" în living, alege un semineu pe lemne.

Decorează-ți șemineul cu ouă vopsite și cununi de salcie. Poți să adaugi și câteva lumânărele frumoase sau câteva statuete din lut ce înfățișează iepuri fericiți. Totul depinde numai de imaginația ta. Nici florile nu ar trebui să lipsească din casa ta. Poți face mici aranjamente naturale, pe care să le așezi apoi deasupra șemineului. Umple-ți locuința de lalele, cât mai multe. Fie că le pui în vaze, fie că le plantezi în ghiveci, lalelele sunt florile ce nu trebuie să lipsească din casa ta în această perioadă.

Șemineul nu trebuie pus în valoare numai de Crăciun sau numai atunci când afară este frig. El poate fi un decor de poveste în orice anotimp al anului, fie că emană sau nu căldură.

 Cum primăvara este și sezonul păsărelelor ciripitoare, poți adăuga un element original dacă pui un cuib din crenguțe naturale sau artificiale. O stropitoare veche, nu foarte mare, poate să lase o impresie relaxată, care te duce cu gândul la grădina cu flori. Poți să încerci!

 Mici detalii care împodobesc șemineul pot aduce iz de primăvara dacă sunt confecționate din lemn. Ai o varietate de obiecte decorative din care să alegi și nu uita că steluțele de mare și lumânările colorate pot fi de efect pentru o seara romantică.

Poți alege un decor de șemineu excusive de primăvară, dacă ai timp să îl înlocuiești imediat după sărbători. Casa ta va fi cuprinsă de un aer fresh, iar șemineul rămâne în continuare locul preferat din casă.

Trebuie doar să vă puneți creativitatea la lucru și să alegeți ce credeți că ar fi mai potrivit pentru casă sau pentru șemineu în această perioadă. Cu siguranță veți găsi decorațiuni frumoase și inedite care vă vor colora sărbătorile pascale, iar șemineul va putea fi vedetă chiar dacă lemnele nu trosnesc puternic ca in mijlocul iernii.

Dacă abia acum te gândești să îți achiziționezi un șemineu, aș vrea să te îndrum către echipele de specialiști pe care PEFOC le are distribuite în toată țara. Serviciile oferite de ei acoperă toate etapele realizării unui șemineu, de la proiectul arhitectural până la cele mai mici detalii pentru constructie seminee, amenajări și finisaje, pentru șemineul pe care ți-l dorești. Toate serviciile lor au garanție pentru calitate și termene de finalizare.

Pe site-ul lor, www.pefoc.ro,  poți vedea gama largă de produse pe care o oferă clienților. Îți poți alege fie un șemineu pe lemne, șemineu electric, bioșemineu, șemineu pe gaz, termoșemineu, coș de fum inox, dar tot de la ei poți lua diverse accesorii.  Tot pe site poți vedea modelele realizate până acum în casele românilor, iar dacă tu vrei ceva personalizat, PEFOC oferă posibilitatea de a avea un semineu prismatic unic. Transportul este gratuit oriunde în țară și se realizează în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Recomand cu încredere PEFOC, locul unde profesioniștii iubesc ceea ce fac și oferă clientului șemineul mult dorit, care să-i bucure căminul. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8842 secunde