AMENDĂ RECORD pentru mizeriile pe care le-au găsit inspectorii OPC la "Cuptorul cu plăcinte"

8939
2

Articole recomandate

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța au aplicat o amendă record unității Cuptorul cu Plăcinte din Satu de Vacanță pentru toate deficiențele descoperite în magazie și în spațiul de preparare a mâncării. 




"Am aplicat o amendă de 92000 de lei și urmează a fi emisă dispoziția de suspendare a activității pentru o perioadă de 6 – 12 luni, în funcție de ce va stabili regional. CJPC este instituția care a generat cotrolul și ulterior am reușit să creeăm un val care a dus la închiderea acestui focar de infectție. Proprietarul a refuzat semnarea documentului, a păstrat aceeași atitudine impertinentă și a declarant că va închiria unei alte societăți", a declarat Horia Constantinescu, comisarul șef al CJPC Constanța.



Comentează știrea

Dragnea
26 iunie 2017
La pușcărie cu penalii din satul de vacanță

La pușcărie cu penalii din satul de vacanță, închisă afacerea 1 an să remedieze problemele, fără posibilitatea să închirieze altei societăți locul respectiv până la remedierea problemelor, iar amenda era de 92.000 lei nu 92 , și patronul la pușcărie pentru atentat la sănătatea oamenilor .

mooemake
26 iunie 2017
iacupaine

bagati-l la parnaie pe machidonul ala borat. Jigodie neorocita, sper sa crapi in parnaie zgarcit jegos si imputit!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde