AMENINȚARE DEASUPRA ROMÂNIEI! UN NOR DE PRAF RADIOACTIV, DE LA CERNOBÎL, VINE SPRE ȚARA NOASTRĂ

4235
5
AMENINȚARE DEASUPRA ROMÂNIEI! UN NOR DE PRAF RADIOACTIV, DE LA CERNOBÎL, VINE SPRE ȚARA NOASTRĂ - cernobil6lowres-1435835212.jpg
Adminstriația Națională de Meteorologie a transmis o informare privind circulația aerului deasupra României. 
Potrivit specialiștilor, în următoarele două zile este posibil ca un nor de aer poluat de la Cernobîl să ajungă deasupra țării noastre. Astfel, în intervalul 2 iulie, ora 12, - 3 iulie, ora 6, circulația aerului la nivelul solului va fi în general slabă în partea de vest a Ucrainei, orientată de la nord spre sud (câmp anticiclonic, extins și deasupra României). 


"În cursul zilei de mâine, 3 iulie, direcția de deplasare a maselor de aer va fi, în general, de la nord-nord-est spre sud-sud-vest. Rularea modelului de dispersie indică faptul că un nor de poluant care s-ar forma în jurul Centralei nucleare de la Cernobîl s-ar putea deplasa, în următoarele 36 de ore, înspre granița de est a țării noastre, dar, deoarece deplasarea ar fi lentă, nu ar pătrunde deasupra teritoriului României", precizează directorul executiv al ANM, dr. Florinela Georgescu.


Comentează știrea

catalin
2 iulie 2015
catathedon@gmail.com

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email catathedon@gmail.com

justitiarul
2 iulie 2015
ori da ori nu ??

Ori patrunde , ori nu patrunde ?!?! Stire de rahat !! Ce ar trebui sa inteleg din articolul asta , ca e un articol egal cu zero nu ?

adina
2 iulie 2015
munca la domiciliu

Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adina.restea@yahoo.com

batman
2 iulie 2015
pt justitiarul

bah justitiere, fugi repede la banca ia ti malaiu de la greci fa provizii si baga te ba in beci sa scapi de nori! justitiere te a patruns ba deja noru, nu l simti?

jiji
2 iulie 2015
muhaha

il simti pe limba si intre dinti , dar mai ales daca te duci la plaja, iti intra in sutien. deci mare atentie, deci da. da deci da. faceti o groapa in pamant si bagati capul, sa nu va vada norul. de parca de 30 de ani n-a mai batut vantul dinspre ucraina, se opreste la granita. ...in loc de nor mai bine vedeti ce puneti in farfurie, centrala de la fukushima tot varsa in ocean bunataturi.....hai pofta buna! nici o masa fara peste!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde