Amenințarea COVID-19, ignorată? Poliția, prezentă în aglomerația de pe litoral!

243
Amenințarea COVID-19, ignorată? Poliția, prezentă în aglomerația de pe litoral! - controlcovid-1598194571.jpg

Articole de la același autor

Sfârșiturile de săptămână reprezintă provocări atât pentru forțele de ordine, cât și pentru cei care se află pe litoral și sunt în căutarea unor clipe de relaxare. Aglomerația din stațiuni, nepăstrarea distanțării sociale și absența măștilor de protecție sunt întâlnite la tot pasul, pe litoral. Acesta este motivul pentru care, săptămână de săptămână, sute de forțe de ordine o iau la picior prin stațiuni. La fel s-a întâmplat și în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat. Iar oamenii legii au verificat aproximativ 170 de societăți comerciale și au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 130.000 de lei, într-o singură zi. De menționat că mai bine de 100 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, polițiștii au depistat un local, în stațiunea Costinești, unde erau mai mulți clienți decât permite legislația, în prezent, astfel nu era respectată regula privind distanțarea socială. Este vorba despre localul "Office", al cărui administrator a fost sancționat cu 10.000 de lei.

Pe teren au fost și inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", care au efectuat controale la 12 unități. În localurile respective au fost depistate 64 de deficiențe, fiind aplicate 50 de avertismente și 14 amenzi, în valoare totală de peste 36.000 de lei. "Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au atras atenția reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.66 secunde