AMENINȚĂRI grave la adresa MAMELOR din Constanța: VĂ DESFIINȚEZ! VAI DE MAMA VOASTRĂ / AM SĂ VĂ HĂITUIESC…E CLAR?

10444
11
AMENINȚĂRI grave la adresa MAMELOR din Constanța: VĂ DESFIINȚEZ! VAI DE MAMA VOASTRĂ / AM SĂ VĂ HĂITUIESC…E CLAR? - amenintarimame-1468568226.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Asociația IREC face următoarele precizări: Asociația IREC este o asociație care militează pentru ridicarea câinilor fără stăpân exclusiv prin aplicarea prevederilor legislației în vigoare. Asociația IREC se ocupă de asistența cetățenilor care au avut de suferit de pe urma neaplicării legii privind gestionarea maidanezilor, fiind o organizație serioasă care a câștigat toate procesele în care a fost implicată, a oferit asistență jurdică victimelor și consiliere psihologica gratuită, inclusiv doamnei. Elena Florea și copilului sau. Asociația IREC nu instigă la cruzimi împotriva animalelor ci la luarea lor de pe stradă de către serviciile de ecarisaj ale autorităților locale așa cum prevede legea.


Administratorul unei pagini de facebook, împotriva abuzurilor și maltratării animalelor, s-a sesizat când, niște mămici din Constanța au postat pe un grup de socializare niște mesaje amenințătoare la viața câinilor. Acestea ar plănui să otrăvească toți câinii din Constanța și împrejurimi, pentru a scăpa de pericolul pe care îl reprezintă pentru copiii lor. Administratorul a postat mesaje amenințătoare în care a le-a promis mamelor că dacă moare vreun câine, "să aibă grijă, ca nu cumva și copiii lor să guste din chifteluțele otrăvite" etc.


Așa arată mesajul postat pe facebook:
"«Mămicile» din Constanța, cu aceeași mână cu care își mângâie plozii, plănuiesc să otrăvească toți câinii din zonă. În afară de faptul că pot intra în pușcărie pentru asta, vreau să aibă grijă să nu care cumva să guste și copiii lor din chifteluțele pregătite pentru câini. Acum mă adresez membrilor IREC. V-am respectat dreptul de a milita pentru o țară fără câini pe stradă, deși mi-a stat în gât. Acum vă spun asta: dacă un singur câine din Constanța sau împrejurimi va muri otrăvit, vă jur ca vă desființez! Nu dau doi bani pe avocații voștri, pe grupurile voastre și pe asociațiile voastre, eu vă desființez! Și când eu promit ceva, mă țin de cuvânt. Vai de măicuța voastră, dacă mor câinii! Am să vă hăituiesc până nu veți ști unde să vă mai ascundeți. E clar?", a declarat administratorul paginii de socializare "Salvatori sau profitori?"


În mesajele postate de mămici pe grup, se află detalii precum:


"Mămici, vă rog din suflet să ne sesizați în legătură cu zonele în care sunt maidanezi. Împreună cu cei de la Inițiativa pentru Responsabilitate Civică încercăm să facem curățenie. Este valabil și pentru stațiunile de pe malul mării", scrie Elena Florea.

Altă mămică întreabă: "Ce presupune această curățenie? Îi otrăviți? Ce le faceți?" majoritatea oferă informații cu privire la locurile în care se află cei mai mulți câini, militând pentru ideea de a eradica animalele din Constanța, vără să se gândească la ce pericol le paște, din partea iubitorilor de animale.


https://www.facebook.com/politiaanimalelorsuntemnoi.ro/?fref=ts


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Victor
15 iulie 2016
Link

Puneti si voi un link catre acel comentariu ca mai sunt si altii interesati sa-i raspunda individului.

vlad
15 iulie 2016
Belu Sorin

Nu cumva este vorba despre Belu Sorin ???

Ion
15 iulie 2016
Ha ha

Ce prost e oligofrenul asta. Le spune alora ca sunt pasibile de puscarie, dar ameninta pe facebook. Conform unei decizii judecatoresti de anul trecut (parca) facebook e considerat spatiu public si intra sub incidenta legii. Si el e pasibil de dosar penal pt. amenintare daca cineva face plangere.

Ceva mai simplu
15 iulie 2016
Si mai eficient

In loc sa ne certam cu toti nebunii,deschideti un cont in banca unde toti cei care s-au saturat de cainii strazii contribuie cu o suma de bani.Si.....FAGADAU in INSTANTA,FAGADAU sa plateasca.El este proprietarul cainilor din strada.Fagadau te asteapta zile grele.Neispravitule,nu te iertam !

Shfhh
15 iulie 2016
hshhdh

Asta e un schizofrenic. E clar ca nu e sanatos la cap.

...
15 iulie 2016
...

Este pe pagina de facebook Salvatori sau profitori

nelu
15 iulie 2016
prostii

Alea incita la violenta si acum se plang ca-s amenintate? Ati vazut cati se lauda p-acolo ca au omorat caini? Nu e lege si pentru maimicile astea? Sau ele pot ucide si incita si pe altii s-o faca?

georgiana
15 iulie 2016
niste mincinoase

eu am vazut comenturile cand le scriau. ceva de speriat. hitleristii mici copii. au sters mai tarziu mult din discutie. si alea de la irec ar trebui sa raspunda in fata legii. oricum toata povestea e o mare minciuna.

123
15 iulie 2016
pt. jean

Tu ai citit ce scrie ala pe pagina aia? "Sa-i imprastie creierii cu ranga pe asfalt" si alte chestii don astea. Astea nu-s incitari la violenta? Cred ca sunt chiar mai grave decat ce scriau alea. Acum a ajuns sa ameninte sibsa jigneasca copii. Băiatul care are pagina aia ar trebui sa meargă la Palazu sa-si faca un control. Nu de alta, dar intr-o zi poate chiar pune mana pe ranga si omoară pe careva. Specimene din astea nu au ce căuta on societate. Si alea greșesc, dar asta deja o da in patologic.

costica
15 iulie 2016
opinie

Bani online, acum pentru tine! Lucru la domiciliu part-time! Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4751 secunde