Amenzi uriaşe date de poliţiştii locali din Constanţa

252
Amenzi uriaşe date de poliţiştii locali din Constanţa - xamenziuriase-1644240317.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au desfășurat o nouă acțiune privind menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului. În topul sancțiunilor aplicate de oamenii legii se află, în continuare, aruncarea deșeurilor la întâmplare, consumul de băuturi în spațiul public și cerșetoria.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică Nord au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat mai multe zone de interes public, pe bulevardul Aurel Vlaicu, strada Ștefăniță Vodă, strada Suceava, aleea Lotus, strada Cișmelei, strada Dispensarului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja, strada Adamclisi, aleea Heraclea, piața Tic-Tac, City Park Mall, piața Tomis 3, strada Cpt. D. Eugeniu, bulevardul Tomis, piața Cireșica, strada Poporului, Galeriile Soveja, Henri Coandă, strada Tulcei, aleea Zmeurei, piața Brotăcei, strada Dionisie cel Mic şi strada Portiței.

Au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 34.420 de lei. Cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, nepurtarea măștii de protecție sau oprirea și staționarea vehiculelor în zona platformelor de colectare a deșeurilor.

„Menționăm faptul că astfel de acțiuni se desfășoară constant în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare și pentru creșterea gradului de siguranță în oraș. Vă rugăm să semnalați orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde