Scrimă / Românul Radu Nițu, pe locul 10 la Cupa Mondială U20 de la Plovdiv

159
Scrimă / Românul Radu Nițu, pe locul 10 la Cupa Mondială U20 de la Plovdiv - 1-1644240491.jpg

Articole de la același autor

Din cei zece sabreri tricolori prezenți la Cupa Mondială Asparoukh’s Sword de la Plovdiv (Bulgaria) - sabie, juniori, masculin, doar doi nu au reușit să treacă de faza grupelor: Cristian Grosu și Bogdan Cristolovean, informează Federaţia Română de Scrimă.

Ceilalți opt au intrat pe tablou, iar dintre ei, s-a remarcat Radu Nițu. Cu șase victorii din tot atâtea partide disputate în grupă, el s-a calificat direct în turul secund al tabloului, unde a dispus cu 15-11 de francezul Armand Rochet. În 16-imi, românul l-a eliminat pe americanul William Morrill (15-9) și s-a calificat pentru optimile de finală. Aici, sabrerul tricolor a fost învins cu 15-5 de către viitorul câștigător al competiției, italianul Pietro Torre. Radu a reușit însă să ocupe locul 10 în clasamentul final.

Cosmin Stan a trecut de primul tur de pe tabloul principal, după victoria categorică obținută în meciul cu bulgarul Georgi Zlatarov (15-5). Cosmin a pierdut în al doilea tur, la slovenul Peter Krajnc, cu 10-15, și a părăsit concursul, încheind pe poziția a 43-a în ierarhia finală a întrecerii.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Scrimă 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0647 secunde