Americanii au construit un heliport la Spitalul Județean

1300
1
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța are, de vineri, un heliport modern, amenajat de infanteriștii marini din cadrul Detașamentului de Ingineri Combatanți ai Black Sea Rotational Force - 11, aparținând Corpului Pușcașilor Marini ai SUA.

Potrivit lt. col. Nelson Cardella, comandantul Corpului Pușcașilor Marini, investiția se ridică la aproximativ 50.000 de dolari, iar beneficiarii sunt atât constănțenii și locuitorii județelor învecinate, cât și viitoarele generații de miliari care vor participa la exercițiul Black Sea Rotational Force.

Pe noua platformă de aterizare, realizată de zece militari americani, pot ateriza atât elicopterele militare, cât și cele ale SMURD. "Platforma veche avea nevoie de reparații. Cea nouă suportă o greutate de aproximativ 9.000 de kilograme", a adăugat cpt. Charles Nassar, șeful Detașamentului de Ingineri Combatanți. "Ceea ce a făcut armata americană este un lucru deosebit și sper că astfel de colaborări vor continua", a afirmat dr. Dan Căpățână, managerul celei mai mari unități spitalicești din județ. 

Comentează știrea

Mona
10 septembrie 2011
PRETUL ADEVARAT

Pt aceeasi lucrare mazare ar fi luat cateva sute de mii de Euro - a-ti putea sa mediatiza-ti acest lucru pt ca multa lume nu se intreaba de ce milionari declarati ca mazare, nicusor, felix stroe etc muncesc la stat pt un salariu de de nimic!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3731 secunde