Video ANCHETĂ, DUPĂ CE O MĂMICĂ A RECLAMAT CĂ GHIOZDANUL FIULUI SĂU, ELEV ÎN CLASA I, CÂNTĂREȘTE 25 % DIN GREUTATEA COPILULUI

4971
1
ANCHETĂ, DUPĂ CE O MĂMICĂ A RECLAMAT CĂ GHIOZDANUL FIULUI SĂU, ELEV ÎN CLASA I, CÂNTĂREȘTE 25 % DIN GREUTATEA COPILULUI - 22195609102152371417520083803175-1507532625.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul Școlar București anunță că va face verificări, după ce o femeie a reclamat că ghiozdanul fiul său cântărește 25% din greutatea corpului băiatului, ea fiind nemulțumită că la școală nu sunt dulapuri în care copiii să îți poată pune rechizitele, relatează News.ro.


"Menționăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii școlari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia și, după caz, vor iniția toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condițiile optime de școlarizare pentru elevii din Municipiul București", au transmis, duminică seară, reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

Femeia, Nicoleta Vaia, a scris pe Facebook că ghiozdanul copilului său, elev în clasa I, cântărește aproximativ 25% din greutatea băiatului. Ea spune că este dispusă să plătească pentru un dulap în care copilul ei să își poată lăsa rechizitele, susținând că vrea să îl trimită la școală doar cu o coală de hârtie.


Comentează știrea

Barbu
9 octombrie 2017
Romania evului mediu

Femeia respective trebuie pusa sa se ciupeasca de deget,sa se trezeasca din somn. Traieste in Romania si ca sa faca fata vicisitudinilor,trebuie sa priveasca realitatea in fata asa cum este de fapt,altfel poate chiar sa moara. Curaj femeie,si sa fii sigura ca urmasul tau isi va aminti de tine acolo,in tara ce-i va fi camin si viitor,va sti ca ai luptat intr-un ev mediu din mijlocul altor tari civilizate,ca el sa traaiasca liber.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3577 secunde