ANM AVERTIZEAZĂ. Din week-end VIN NINSORILE în toată țara și la Constanța!

1171
1
ANM AVERTIZEAZĂ. Din week-end VIN NINSORILE în toată țara și la Constanța! - zapadadrumuripublice-1358239379.jpg

Articole de la același autor

Ne bucurăm de temperaturi primăvăratice zilele acestea, dar se pare că iarna ne pregătește o surpriză. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni și ne așteaptă precipitații mixte - ploaie și lapoviță, urmând ca ninsori abundente, mai ales în nord, să vină după data de 18 ianuarie.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


În Dobrogea, temperatura aerului va marca o creștere în primele zile, vremea devenind caldă pentru mijlocul lunii ianuarie, cu medii ale valorilor maxime de aproximativ 11 grade și ale minimelor nocturne de 4 - 5 grade. Ulterior, va urma o răcire, valorile termice devenind cu 10 - 11 grade mai scăzute, spre 1 - 2 grade ziua și -5 și -4 grade noaptea în jurul datei de 22 ianuarie.


Spre sfârșitul lunii, temperaturile vor crește din nou ușor și treptat spre valori normale climatologic în această perioadă a anului. Probabilitatea pentru precipitații, la început ploi, apoi și lapovițe sau ninsori, va fi mai mare după data de 16 ianuarie, dar mai ales în intervalul 18-20 ianuarie.


Comentează știrea

REZISTENTA ANR -MRANR
15 ianuarie 2013
COMUNICAT MRANR

Va intreb cine este ANR? Acei 10 oameni ? Ca si in Germania de est 1989 raspunsul este NOI SINTEM !..noi sintem poporul spuneau germanii si noi sintem ANR spun oamenii, fara de care bineinteles ANR insasi nu poate exista. s-a facut o nedreptate, o inscenare de cel mai josnic tip si totusi eronata.. si ca in trecut cand oamenii apelau la judecata Sfatului oamenilor buni si batrani apelez la sfatul oamenilor din ANR si la Justitie-Tribunal , mai ales ma adresez celor ce au fost nedreptatiti , dati afara ori care si-au pierdut locurile de munca?care simt ca "asa nu se mai poate!" Si va intreb Cat o sa mai rabdam ? cat o sa mai rabdam nedreptatea? Sa stiti ca legea este de partea noastra!de aceea facem Declaratie de razboi impotriva nedreptatii! Va chem la lupta prin toate mijloacele posibile: greva, actiuni sindicale, actiuni administrative si actiuni in justitie, actiuni sociale , presa, discreditarea acestor mijloace murdare de a face administratie care vor fi anihilate in curand chiar daca peste cateva zile sau 1 an sau 2 .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6244 secunde