ANM AVERTIZEAZĂ: GER DE CRAPĂ PIETRELE, ÎN URMĂTOARELE ZILE, LA CONSTANȚA. Ce temperaturi ne așteaptă

1955
5
ANM AVERTIZEAZĂ: GER DE CRAPĂ PIETRELE, ÎN URMĂTOARELE ZILE, LA CONSTANȚA. Ce temperaturi ne așteaptă - ger-1453112023.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cuc câteva minute, o informare de temperaturi coborâte, ger noaptea și dimineața și intensificări ale vântului, în toată țara, începând din această seară, de la ora 23,00, și până joi dimineață, în jurul orei 10.


Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor. În sudul, estul și centrul țării vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineața și noaptea va fi ger, cu minime de -15....-10 grade, iar izolat în Muntenia, Oltenia și sud-estul Transilvaniei se vor înregistra valori termice în jurul a -20 grade.


În noaptea de luni spre marți (18/19 ianuarie) și în prima parte a zilei de marți (19 ianuarie), în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, temporar, vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 45...50 km/h, izolat peste 60 km/h în zona litorală, spulberând zăpada depusă în zilele precedente.


Vremea se va menține deosebit de rece, local geroasă noaptea și dimineața până în jurul datei de 26 ianuarie.



Mâine, la Constanța, vor fi între -10 și -3 grade Celsius, cu cer parțial înnorat, miercuri vor fi între -8 și 1 grad, cu cer mai mult senin.

Joi, se vor înregistra între -7 și -2 grade, și pentru vineri sunt prognozate între -10 și -2 grade. Și în week-end vom avea temperaturi exclusiv negative, cu -10, -4 grade sâmbătă și -10, -6 grade duminică.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Cosmin
18 ianuarie 2016
Lucreaza de acasa!

Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email: [email protected]

garcea
18 ianuarie 2016
Brrrr

La Constanta -câte grade ?

Alexandru
18 ianuarie 2016
Oferta

Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

militaru gheorghe
20 ianuarie 2016
Part time

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde