Cod galben de viscol, la Constanța. Se acționează pentru degajarea trecerilor de pietoni și stațiilor de autobuz

92
Cod galben de viscol, la Constanța. Se acționează pentru degajarea trecerilor de pietoni și stațiilor de autobuz - vremea1-1453112262.jpg

Articole de la același autor

21 de autospeciale cu lamă au fost mobilizate și au acționat în Constanța în cursul nopții și astăzi de dimineață, pe principalele bulevarde, pe străzile adiacente unităților de învățământ școlar, la autobaza principală ARTC, în zona podurilor, sensurilor giratorii și a variantei Aurel Vlaicu. De altfel, însă de duminică seară, pe măsură ce lapovița s-a transformat în ninsoare, cele opt sărărițe din municipiul Constanța au împrăștiat material antiderapant pe artele din oraș.


În prezent, autospecialele cu lamă sunt pregătite în cele nouă localii din municipiu, în cazul în care stratul de zăpadă. În cazul în care stratul de zăpadă depășește 15 cm vor acționa imediat. De asemenea, la această oră, 80 de lucrători acționează în oraș pentru degajarea trecerilor de pietoni, stațiilor RATC, Spitalului Județean și intrărilor în principalele instituții publice.


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, la Dispeceratul permanent al Primăriei municipiului Constanța (0241/55.00.55) au fost primite mai multe sesizări ale cetățenilor privind întreruperea iluminatul public pe: b-dul I.C.Brătianu (zona Palas), str. Constantin Brătescu (între b-dul Tomis și str. Mihai Viteazu), str. Lanului, str. Merișor, str. Caraiman (Bl. PF 6), zona Peninsulă, B-dul 1 Mai (zona Gară), b-dul 1 Mai cu intersecția Theodor Aman și b-dul Mamaia.


Problema majoră este în zona Palas unde echipele Enel lucrează la remedierea avariei la linia de tensiune medie. În intersecția dintre strada Pandurului cu Șoseaua Mangaliei și în cea dintre bulevardul Mamaia cu strada Mihai Viteazu, semafoarele doborâte de vânt au fost înlocuite și repuse în funcțiune. De asemenea, au fost reparate semafoarele amplasate în intersecția străzilor 1 Decembrie și Traian.


Arborii doborâți de vânt pe străzile Ion Nenițescu nr. 19, Labirint, Aleea Daliei nr. 24, au fost îndepărtați de către echipele Serviciului Spații Verzi din Primăria municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4967 secunde