Cod galben de viscol, la Constanța. Sute de probleme la rețelele de energie electrică. 27 de localități din județ încă nu au curent

252
Cod galben de viscol, la Constanța. Sute de probleme la rețelele de energie electrică. 27 de localități din județ încă nu au curent - img5139-1453107735.jpg

Articole recomandate

27 de localități din județul Constanța, prin care și municipiul Constanța, cu cartierul Palas, nu au nici la această oră curent electric. Echipele Enel lucrează, însă intervențiile sunt destul de dificile din cauza vântului puternic și al gerului.

În prezent, sunt nealimentate total 14 linii electrice aeriene de medie tensiune, șase linii electrice aeriene de medie tensiune, parțial, precum și 270 de posturi de transformare, fiind afectate 27 de localități. Este vorba despre localitățile Topalu, Tichilești, Horia, Saraiu, Dulgheru, Stejaru, Cogealac, Nuntași, Tariverde, Fântânele, Istria, Răzoare, Lipnița, Cuigiuc, Gorun, Galița, Gârlița, Esechioi, Carvănul Mare, Carvănul Mic, Hațeg, Abrud, Rasova – C.A.P., Potțrnichea, Bărăganu, Amzacea – parțial, Hârșova – parțial.

Localitatea Cumpăna este afectate și ea parțial, adică zona ANL-urilor și Sala de Sport nu au curent electric, iar în municipiul Constanța sunt avarii în zona Palas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0785 secunde