ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

396
1
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - 06toamnashutterstock403791942c01-1412599712.jpg

Articole de la același autor

Vremea se menține caldă și plăcută, până dincolo de jumătate lui octombrie, la Constanța. Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 6 - 19 octombrie, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

În Dobrogea, vremea va fi ceva mai răcoroasă în această săptămână, în special pe parcursul zilei de mâine, dar și în ultimele zile, când temperaturile maxime vor fi de 15 - 17 grade, în medie. Pentru restul perioadei sunt de așteptat valori mai ridicate decât cele climatologic specifice, cu 20 - 23 de grade media regională. Temperaturile minime vor fi în general apropiate de normele climatologice ale lunii octombrie, cu medii de 9 la 12 grade.

Va ploua pe spații relativ extinse în jurul datei de 7 octombrie, în timp ce în restul intervalului probabilitatea de ploi va fi foarte redusă, acestea putând apărea izolat în data de 14 octombrie.



Comentează știrea

a#sdlkcfn
6 octombrie 2014
vremea

avem nevoie de prognoza vremii pt OCTOMBRIE 06-19???? mai uitati-va si voi pe text!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6608 secunde