ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

28280
1
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - toamnacuplupublimediaandreispira-1415630963.jpg

Articole recomandate

Vremea se menține caldă, dar înnorată, la Constanța. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează care sunt temperaturile maxime și minime prognozate pentru perioada 10 - 23 noiembrie, mediate pentru fiecare regiune a țării.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

În Dobrogea, săptămâna aceasta, vremea va fi caldă, cu precădere în zonele mai înalte de relief, cu valori mediate pe regiune ale temperaturilor maxime de 11 - 15 grade. Apoi se estimează o scădere de temperatură, valorile diurne, în ecart mediu de 9 - 11 grade, devenind apropiate de mediile climatologice specifice în a doua parte a lunii noiembrie. Regimul minimelor nocturne se va situa mult peste cel normal în prima săptămână, când în medie pe regiune vor fi 5 - 8 grade, apoi va fi în scădere, spre un ecart de 2 - 5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată între 13 și 15 noiembrie, apoi vor mai fi posibile ploi slabe.

Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale
12 martie 2015
10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale

There are now 8 points holding the structure to the ground. 10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-double-decker-tent-new-design-party-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Social : Șoferi, atenție sporită! ANM avertizează!
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4186 secunde