ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

164
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vreme-1429553414.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță destul de rece în următoarele două săptămâni, la Constanța. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului și este posibil să plouă destul de mult.

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 20 aprilie - 3 mai, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

În Dobrogea, intervalul 20 - 23 aprilie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu media regională a temperaturilor maxime între 10 și 13 grade, iar cea a minimelor de 2 - 4 grade. Între 24 și 27 aprilie, procesul de încălzire va aduce la 19 grade media maximelor diurne și respectiv la 9 - 10 grade pe cea a minimelor nocturne. Ulterior, și în această regiune valorile termice medii vor fi apropiate de cele normale, cu maxime ce se vor situa între 17 și 19 grade și minime în jur de 10 grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor slabe va fi mai ridicată în intervalele 20-23 aprilie și 26 – 30 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 11 Martie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3298 secunde