ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

129
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vremea2-1447069042.jpg

Articole de la același autor

vremea continuă să fie deosebit de caldă, la Constanța Meteorologii anunță, pentru următoarele două săptămâni, temperaturi peste cele normale în această perioadă a anului și șanse mici de precipitații.

Astfel, conform prognozei oficiale, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii noiembrie, astfel, că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 14 - 17 grade și minime de 7 - 10 grade.

Începând cu 15 noiembrie, se va produse o răcire a vremii, dar valorile termice nu vor scădea sub limita climatologic specifică perioadei, fiind estimate, până spre finalul intervalului de referință, maximele termice de 10 - 14 grade și minime de 4 - 6 grade, medii regionale.

Probabilitatea de ploaie va fi redusă în cea mai mare parte a intervalului.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6137 secunde