ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța și pe litoral. Mai facem plajă sau vine toamna?

914
1
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța și pe litoral. Mai facem plajă sau vine toamna? - vremea1381426082-1408959646.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, prognoza pentru următoarele două săptămâni pe litoral și în întreaga țară.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Astfel, în Dobrogea, variațiile termice vor fi nesemnificative în special săptămâna viitoare, iar valorile se vor menține apropiate de cele normale ale perioadei. Săptămâna aceasta, maximele termice vor fi de 25 – 26 de grade, atingând chiar 28 de grade, pe 27 august.

Săptămâna viitoare, vor fi variații ușoare, astfel că media temperaturilor diurne va fi în jurul a 27 de grade. Spre week-end-ul următor, se anticipează o scădere ușoară a temperaturii aerului până la 25 de grade. Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare cu cea a maximelor, iar media valorilor nocturne se va situa, în general, în jurul a 17 grade.


Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în jurul datei de 2 septembrie, iar în rest se va menține scăzută.



Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale
16 martie 2015
10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale

We can set up our unique stretch fabric marquees in the comfort of your own backyard, on an isolated beach, or on the giddy heights of one of New Zealand's iconic cliff tops surrounded by beautiful cliff hanging pohutukawas. 10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-double-decker-tent-new-design-party-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Sport : Triathlon "fără stres", la Olimp
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Sănătate : Cine sunt "salvamoroșii" de pe litoral
Pagina a fost generata in 1.1748 secunde