ANM. Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni

366
ANM. Cum va fi vremea la Constanța, în următoarele două săptămâni - vreme136196889714201023091424182-1424694251.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță destul de caldă, dar ploioasă, în următoarele două săptămâni, în Dobrogea. Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor între 23 februarie și 8 martie, pentru toate regiunile.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


În Dobrogea, valorile termice vor avea variații de la o zi la alta. Cu toate acestea, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime între 9 și 12 grade, apoi vor deveni normale pentru data calendaristică. Temperaturile minime se mențin pozitive pe întreg intervalul de prognoză. Cele mai ridicate valori medii vor fi în primele zile ale acestei săptămâni, în jur de 5 grade, iar cele mai mici în ultimele zile din interval, aproximativ 1 grad. Trecător va ploua slab, aproape în fiecare zi, mai ales în prima săptămână.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Februarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 15 Februarie 2015
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Sâmbătă, 14 Februarie 2015
Stire din Social : Cum  va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 1.7151 secunde