ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța

89
ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeplimbareparc2-1401887012.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi în general instabilă în sudul, estul și centrul țării, unde vor fi înnorări și local averse, însoțite și de descărcări electrice. Vineri, temperaturile vor crește în toată țara, iar vântul va sufla slab și moderat.
Cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate, îndeosebi în sud-est și în zona montană și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu ploi de scurtă durată în orele după-amiezii la munte. Vântul va avea intensificări pe litoral, dar de scurtă durată și în celelalte zone, asociat averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Minimele termice se vor încadra între 8 și 18 grade.
La Constanța, cerul va fi înnorat și sunt așteptate averse. Vântul va sufla moderat, dinspre nord-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. La noapte ploile vor continua, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 16 grade. 
Vineri reapare soarele, dar, pe alocuri tot va mai fi umbrit de nori. Valorile termice vor urca simțitor, mai ales pe timpul zilei, când se vor înregistra chiar și 26 de grade Celsius. Și în week-end este posibil să plouă, aversele fiind însoțite de furtuni cu descărcări electrice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 01 Iunie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9651 secunde