Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

77
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vrmeeweekend-1401462013.jpg

Articole de la același autor

În week-end, valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte a țării, astfel încât vor caracteriza o vreme răcoroasă, chiar rece pentru această dată în vest și nord-vest.
Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în jumătatea de nord-est a teritoriului, precum și în zonele de deal și munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor depăși local 25...30 l/mp și izolat 50 l/mp și vor mai fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi de la 13...15 grade în Dealurile de Vest până la 22 de grade în estul extrem, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade.
La Constanța, sâmbătă, cerul va fi înnorat,vântul va sufla moderat, dinspre est - nord-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 21 de grade Celsius. Va ploua în intervale scurte, iar aversele vor fi însoțite de descărcări electrice. Peste noapte ploile vor continua și, izolat, se vor mai semnala furtuni. Termometrele vor indica minimum 14 grade.
Duminică, norii vor persista și va ploua atât pe parcursul zilei, cât și noaptea. Vântul se va mai domoli și valorile termice se vor încadra între 13 și 19 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7767 secunde