Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

221
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1401024018.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie deosebit de caldă, săptămâna aceasta, la Constanța. Tempe-raturile ridicate vor aduce însă și multă instabilitate. Norii vor fi prezenți în fiecare zi și este posibil să apară și ceva averse, însoțite de furtuni cu descărcări electrice. 


Astăzi, la Constanța, cerul este variabil. Dimineață va fi mai mult senin, dar, spre după-amiază, se va înnora și sunt așteptate ploi torențiale, trecătoare. Maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. La noapte se va însenina și vântul doar va adia ușor, dinspre vest - sud-vest. Termometrele vor indica minimum 15 grade. 


Mâine, va fi din nou parțial înnorat, dar valorile termice vor rămâne asemănătoare. Miercuri, mai scade un grad în termometre și, pe alocuri, va ploua torențial, cu intensificări ale vântului și descărcări electrice. Joi, 29 mai, va fi mai mult senin și vom avea din nou 27 de grade, însă, de vineri, un front de aer rece va ajunge deasupra Constanței. Temperaturile vor scădea brusc, până la 12 - 18 grade și va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea. 


Câteva averse izolate se vor semnala și sâmbătă, când valorile termice vor mai crește puțin, până pe la 20 de grade. Iar duminică va fi parțial înnorat și vom avea maximum 21 de grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1925 secunde