Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

224
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1400860294.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă ne-am mai răcorit puțin cu câteva picături de ploaie și niscaiva nori, vremea continuă să fie caldă la malul mării. În week-end, sunt așteptate temperaturi de până la 26 - 27 de grade și soare. Își vor face apariția și norii, dar riscul de averse rămâne scăzut. 


Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab, dinspre est - nord-est, iar maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte se va înnora temporar, dar va fi destul de plăcut, cu o minimă de 12 grade. 


Duminică se va încălzi brusc, în ciuda unui cer parțial înnorat. Valorile termice se vor încadra între 14 și 26 de grade, iar vântul doar va adia ușor. 


Deosebit de cald pentru această perioadă va fi și la începutul săptămânii viitoare, când se vor atinge temperaturi de 28, chiar și 29 de grade.


În restul țării, în week-end, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele obișnuite ale perioadei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiază și la începutul nopții și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zona de munte și în sud-vestul țării și pe arii restrânse în rest. 


Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat, sâmbătă, și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 30 de grade în vest și nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3573 secunde